vánoční turnaj ve čtyřhrách 2013

30.12.2013 00:15

 

Poslední sobota v roce 2013 patřila v Milovicích překvapivě badmintonu.

Kdo by čekal, že badmintonový sport tímto oslaví také svůj historicky první vstup do města Milovice, ale dokonce poprvé v stoleté historii do Sokola. Za jeho podpory se tak můžeme pyšnit novým oddílem TJ Badminton Sokol Milovice, který jinak klasický vánoční klid rodin přerušil celodenním turnajem.

V milovické Sokolovně se utkalo celkem 10 dvojic. Někteří přijeli dokonce až z Příbrami, z Prahy i Benátek nad Labem, Brodců a okolí Milovic, aby nový oddíl podpořili a zahráli si s námi. Byl to na jeden kurt docela nářez, ale hráči si vedli velmi sportovně, na původně plánovanou amatérskou úroveň, vskutku profesionálně. První ročník takový boj o vítězný pohár a celkové výsledky určitě nečekal.

Gratulujeme výhercům:

1.místo : Helena Náprstková + Marek Roušal  (Příbram)

2.místo : Lucie Tichá + Štefan Tichý (Brodce)

3.místo : Pavla Fišerová + Petr Matějka (Milovice)

Děkujeme také hlavním sponzorům turnaje  zámek Dobříš (www.zamekdobris.cz) , Corinthia Hotels (www.corinthia.com ), JJ Coaching (www.jjcoaching.cz ); děkujeme všem účastníkům za výbornou sportovní atmosféru, členům i nečlenům oddílu za pomoc, a v nespolední řadě hlavně velké díky Sokolu  za důvěru i prostory. Už teď se těšíme na další turnaje TJ Badminton Milovice v roce 2014. Nejbližší termín můžeme již nyní prozradit : 19.dubna 2014 k oslavám 100let Sokola Milovice. Více informací najdete na

www.badminton-milovice.webnode.cz a foto na :  https://www.rajce.idnes.cz/hledej?q=badminton+milovice

 

Sportu zdar v roce 2014 !!!

 

Hlavní sponzoři turnaje :

Zvláštní poděkování patří všem členům hráčům i nehráčům, a také nečlenům oddílu, kteří dobrovolně přišli pomoci s organizací turnaje, hlavně s výbornou atmosférou i dobrotami:

Bára Nováková (člen oddílu, ale bohužel kvůli zranění nemohla soutěžit, ale o to více držela palce, pomáhala s dětmi, soutěžemi, dobrotami....)

Renata Zvolánková (člen oddílu - výborná hráčka, a nejlepší naše fotografka, bez které bychom neměli zdokumentovanou památku)

Jitka Kociánová (nečlen oddílu, ale sluníčkový človíček, který nám držel palce a pomáhal v klubovně až do konce turnaje)

Věra Jageorvá (nečlen oddílu, ale nejspolehlivější a nejmilejší maminka, hlídací babička pro děti = náš koblížek)

Vlasta Jager (nečlen oddílu, ale prostě náš Rambo, profesionální security všeho a všech = děkujeme DĚDO)

Speciální miliony díků pro naše všechny zlaté děti, které byly na turnaji celý den naprosto úžasné a bez nich bychom prostě nebyli, co jsme a kde jsme !!!!!

..... a prostě ještě jednou díky všem, co přišli, hráli, pili, jedli a bavili se, a chtějí přijít zase :o))

 

DĚKUJEME !!!!